anne-van-bredrodeIk ben Annemette van Brederode. Ik ben resultaatgericht en wil anderen graag verder helpen in hun ontwikkeling.

Mijn werkzaamheden in een organiserende functie geven mij veel voldoening; toch ben ik enkele jaren geleden op zoek gegaan naar wat ik zelf nog meer zou willen ontdekken en ontwikkelen.

In mijn werk is het handig om resultaat- en doelgericht te zijn. Maar het is een stuk lastiger om me in die functie meer te verdiepen in de mens met wie ik te maken hebt. De HBO Personeelsmanagement opleiding die ik in 2011 heb afgerond bracht mij niet dichter bij de mens en zijn beweegredenen.

Door deze studie heb ik wel weer geleerd om te “leren-leren”. Iets wat voor coaching heel belangrijk is. Verder ontdekte ik dat mijn hart niet sneller gaat kloppen van een beleidsmatige functie.

In dezelfde periode heb ik een gesprek gevoerd met iemand die problemen op zijn werk had. Dit gesprek werd door hem als heel constructief ervaren. Toen iemand suggereerde dat ik coaching in mijn bloed had ging mijn hart wél sneller kloppen. Hij sloeg de spijker op zijn kop en ik wist: hier ligt mijn passie!

Ik word gelukkig als ik met mensen kan werken, ze kan motiveren en enthousiasmeren. Anderen kan helpen bij hun eigen kracht te komen. Hen ook kan leren-leren!

Een Passie alleen is niet voldoende. Een afgeronde HBO opleiding Coaching maakte het compleet. Vanaf dat moment is het snel gegaan en was Van Mette Coaching een feit.